Årsmelding for2017

Årsmelding

ÅRSMELDING FOR JETTA HUNDEKLUBB 2017

 

I 2017 var det 85 betalte medlemskap til klubben. Vi gleder oss over at vi har så mange medlemmer og håper alle vil fortsette sitt medlemskap i 2018 J Uten dere blir det ingen klubb!

 

Styret har i 2017 bestått av:

Leder: Marianne Kveom

Nestleder: Anita Lund

Kasserer: Heidi Skaansar

Sekretær: Marit Larsen

Styremedlem: Lars Øverli

Vara: Randi Slålien

Revisor: Kjell Kroken

 

Dette har skjedd i klubben dette året:

 

Januar- Mars

Vi har hatt treninger innendørs i Skjåk. Dette var noe medlemmene måtte betale ekstra for, og det var treninger der nesten fast hver uke. Totalt kom det inn 2500,- for dette som går til leie av lokale.

 

April

Vi prøvde å arrangere et sporkurs i Heidal med Astri Bergo Simensen. Dette ble avlyst på grunn av for få påmeldte deltagere.

Mai

6. og 7. mai arrangerte vi kurs i rallylydighet. Instruktør for helgen var Randi Krokan. Kurset hadde 6 deltagere. Et vellykket kurs som har plass til flere deltagere neste gang :) Instruktøren kan leies igjen for 2018 om det er interesse for dette i klubben.

13. og 14. mai arrangerte vi agilitykurs med Ellen Tangen. Dette kurset hadde 5 deltagere. Ellen har vært hos oss flere ganger og kommer nok tilbake om det er interesse for dette i 2018.

 

I tillegg fikk vi denne måneden nye agilityhinder på plass på treningsbanen i Lom! :) De var kjempefine og mye lettere å bruke enn de vi hadde fra før. En god investering!

 

Juni

 

Vi arrangerte 4 dagers stevne i rally lydighet 2.-5. juni. Dette var pinsehelga. Dette ble ei travel helg med mange påmeldte og mye ny lærdom! Vi hadde stevne som vanleg på Nordal campingog hadde 3 dommere for helga. Vi fekk helga i havn ganske så vellykka. Vi har notert oss ein del til neste år, men satser på et dobbeltstevne først i juni 2018. Tusen takk til alle frivillige som var med og hjalp klubben denne helga! Alle frivillige ble spandert på i form av pizzakveld på Mogard senere på sommeren. Det ble en veldig trivelig kveld.

23-25. juni var vi representert på Fjordingsmartnan. Der hadde vi satt opp en liten agilitybane. På fredag arrangerte vi Barn og Hund, men dårlig vær (kanskje) førte til at det var ingen som kom til denne aktiviteten. På søndag hadde vi som vanlig Martnans penaste hund. Her var det bra med påmeldte og det var til slutt Anne Marie Jøingli sin Nelly som ble kåret til Martnans fineste hund 2017.

 

Juli

Sommerferie

 

 

 

September

Vi hadde søkt om brukshundstevne, men dette måtte vi avlyse på grunn av dommermangel. Det blir ikke søkt om nytt stevne i 2018.

Marthe Rusten og Marit Larsen arrangerte valpekurs på høsten. Dette ble populært og hadde mange påmeldte- De brukte treningsbanen i Lom.

 

Oktober

Det ble lagt ned en del timer med dugnad i Vågå i høst. Resulatet ble en inngjerdet treningsbane for våre medlemmer. Denne ligger ved luftsportsenteret. Tusen takk for alle som stilte opp på dugnadsarbeid!

7. og 8. oktober arrangerte vi lydighetskurs med Heidi Linnerud. Dette ble noe amputert da instruktør ble sjuk første dagen. Kurset hadde 7 deltagere. Klubben har avtalt nytt kurs med Heidi i juni 2018 da hun gjerne ville komme tilbake.

 

Desember

Anita Lund samlet inn bilder fra medlemmene til å lage en ny kalender for klubben for 2018. Denne selger vi til medlemmer og ikke medlemmer, og er ikke noe stor inntekt for klubben,men en hyggelig gest. Vi satser på ny kalender for 2019 så huks å ta bilder i løpet av året :)

 

Planer for 2018

 

· Valpekurs vår (mai/juni) under forutsetning av at vi har instruktør.

 

· Stevne i Rallylydighet i Lom 9. og 10. juni

 

· Lydighetskurs med Heidi Linnerud 30. juni - 1. juli

 

· Figurantkurs 10.-12- august der klubben dekker kursavgiften til medlemmer som ynskjer å ta kurset.

 

 

 

· MH-test i Skjåk 18. og 19. august. Her er det 3 ledige plassar søndag, og mogleg å stå på venteliste.

 

· Det blir ikkje Fjordingsmartna 2018. Men kanskje ivrar nokon for å arrangere noko  saman med hestfolket denne helga likevel?

 

· Vi burde få til 1-2 kurs til om medlemmene er interesserte i dette?

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 23:03

Sky Wealth -lån Firma, vi giver lån til en rente på 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er et privat selskab, og vi tilbyder lån til lave renter ved fastsættelsen

...
24.09 | 06:24

Sky Wealth -lån Firma, vi giver lån til en rente på 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er et privat selskab, og vi tilbyder lån til lave renter til at bestemme l

...
21.09 | 12:49

Hej,

Har du brug for et akut lån for at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000,00 til 100.000.000,00, vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og d

...
26.08 | 22:29

Sky Wealth -lån Firma, vi giver lån til en rente på 0f 3%.

God dag sir / ma am.

Vi er et privat selskab, og vi tilbyder lån til lave renter til at bestemme lå

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE